Dacă intenționați să participați la o expoziție în acest an, vă puteți gândi cum să vă maximizați impactul, să creați mai mulți potențiali clienți și să creșteți gradul de conștientizare a mărcii dvs.

 

Odată ce ați identificat cea mai bună expoziție pentru industria dvs. și ați asigurat locul dvs., trebuie să începeți să vă gândiți imediat la designul standului dvs. de expoziție. Aveți doar șapte secunde pentru a face o impresie asupra potențialilor clienți la un eveniment, iar standul dvs. de expoziție este esențial pentru a vă asigura că este unul bun.

 

Vom analiza tendințele cheie care au modelat designul standurilor expoziționale și vom anticipa modul în care acest lucru va influența designul standului în viitor.


Afară cu lemnul?

Lemnul a fost adesea materialul de alegere pentru standurile expozitionale personalizate, datorită flexibilității sale atunci când se creează modele personalizate. În ciuda adaptabilității sale indiscutabile, pentru standuri mai complicate, poate fi nevoie de o echipă de dulgheri și decoratori pentru 3-5 zile pentru a construi și a demonta standul, ceea ce a dus la creșterea costurilor și a potențialului de eroare în procesul de construcție.

Se părea că lemnul era singura modalitate de a crea un stand complet modular, dar evoluțiile recente din industrie au schimbat totul. Panourile de aluminiu ușoare care pot fi îmbinate cu ușurință sunt cele mai recente tendințe în industria expozițională, deoarece acestea pot fi asamblate ușor în jumătate (sau chiar mai puțin) din timpul necesar pentru a construi un suport din lemn.

În plus, aceste cadre din aluminiu pot avea o grafică sau o grafică cu texturi ușor de schimbat pe un substrat rigid, cum ar fi placa Dibond sau foamex. Acest lucru înseamnă că brandingul personalizat poate fi creat la o fracțiune din cost, comparativ cu un suport din lemn.

Un alt mare avantaj al angajării unui cadru de aluminiu este faptul că, spre deosebire de lemn, componentele sunt reutilizabile pentru o serie de aplicații diferite, ceea ce înseamnă că puteți avea același design ușor replicat pentru evenimentele viitoare.

Concluzie: Standurile din aluminiu care conțin țesături sau grafice substrat rigide vor fi cele mai bune materiale pentru standurile de expoziție ale viitorului.


Să vină curbele!

De la schemele de coajă până la platformele portante, expozițiile și târgurile comerciale, în general, pot
suferi pentru că arată un pic prea "pătrat". Rânduri și rânduri de expuneri de schemă rectangulară a scheletului înseamnă că modelele curbate vă pot ajuta să creați un punct de diferență față de concurenți și să vă faceți standul expozițional “the pace to be”.

Standurile curbate nu sunt nimic nou, dar ceea ce a fost văzut ca un design premium scade acum în preț și este acum accesibil pentru întreprinderile mijlocii sau chiar mici. O altă tendință pe care am observat-o în timp ce participăm la expoziții este că standurile de expoziții din ce în ce mai mari se concentrează pe crearea unui număr de cabine intime cu zone de interacțiune confortabile, în care personalul poate interacționa cu vizitatorul la un nivel mai personal.
Standurile curbate au, de asemenea, un element mai futurist și înseamnă că branding-ul tău poate fi vizibil din mai multe laturi ale expoziției. Acești stâlpi de expunere curbați sunt dificil de creat folosind lemn și sunt potrivite pentru organizațiile care doresc să se portreteze ca fiind de ultimă oră și elegantă. 

Concluzie: Design-urile simple care folosesc curbe pentru a crea spații intime vor câștiga în acest an în fața standurilor clasice, mai impunătoare.


Sustenabilitatea este cheia!

Expozițiile sunt potențial foarte dăunătoare pentru mediul înconjurător, dacă materialele din cadrul expoziției nu sunt refolosite. Nu este neobișnuit ca un stand să fie creat pentru o expoziție, iar după aceea să se renunțe la el.
Cu toate acestea, contractanții standurilor expoziționale devin din ce în ce mai conștienți de acest fapt, iar unele noi sisteme de expoziții moderne sunt nu numai reutilizabile, ci și 100% reciclabile. Asigurați-vă că materialele folosite pentru standul dvs. de expoziție pot (și vor fi) reciclate după eveniment. Acest lucru este important atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru crearea unei imagini ecologice pentru afacerea sau organizația dvs.

Standurile sustenabile pot face parte dintr-o mișcare mai mare pentru expoziții mai eco-friendly.

Concluzie: Un stand de expoziție sustenabil este o opțiune excelentă pentru mediul înconjurător, în același timp va crea și un mare PR pentru marca dvs.


25 utilizări potențiale pentru binecunoscutul Roll-up Banner
Noi am găsit 25 de utilizări, dar posibilitățile pentru acești maestri promoționali sunt aproape nesfârșite....
Leave a comment
Note: HTML is not translated!

Recomandări

Suport pliante pentru birou

Suport pliante pentru birou

Suportul pentru pliante, pentru birou, este realizat din plastic transparent prin turnare. Es..

10,06 LEI Fără TVA: 8,45 LEI

Plăcuță de ușă H 105mm

Plăcuță de ușă H 105mm

Plăcuțele de ușă sunt un mijloc modern și atrăgător pentru afișajul informațiilor de dimensiuni mici..

28,92 LEI Fără TVA: 24,30 LEI

Plăcuță de ușă

Plăcuță de ușă

Plăcuțele de ușă sunt un mijloc modern pentru afișarea de informații. Sunt produse din aluminiu argi..

17,73 LEI Fără TVA: 14,90 LEI

Casetă luminoasă Silver 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Silver 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Silver 50 mm, simplă față, pentru print textil este realizată din profil de alumini..

684,25 LEI Fără TVA: 575,00 LEI

Casetă luminoasă Silver 120 mm dublă față pentru print textil

Casetă luminoasă Silver 120 mm dublă față pentru print textil

Caseta luminoasă Silver 120 mm, dublă față, pentru print textil este realizată din profil de alumini..

654,50 LEI Fără TVA: 550,00 LEI

Casetă luminoasă Black 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Black 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Black 50 mm, simplă față, pentru print textil este realizată din profil de aluminiu..

714,00 LEI Fără TVA: 600,00 LEI

Ramă plexiglas pentru perete

Ramă plexiglas pentru perete

Ramă plexiglas este un sistem de expunere elegant și atractiv. Este produs din plexiglas transp..

89,25 LEI Fără TVA: 75,00 LEI

Suport pliante pentru perete

Suport pliante pentru perete

Suportul pliante pentru perete este realizat din plastic transparent prin turnare. Suportul este pre..

10,00 LEI Fără TVA: 8,40 LEI