Noi am găsit 25 de utilizări, dar posibilitățile pentru acești maeștri promoționali sunt aproape nesfârșite.

 

1. Baruri, Restaurante & Cafenele 

Roll-up Bannerele pot fi folosite pentru a vă prezenta meniul, oferte gustoase, precum și orice adăugări noi pe care clienții dvs. ar trebui să le încerce.


2. Cluburi de noapte

Cluburile de noapte folosesc adesea standuri de bannere în zona foaierului pentru a promova evenimente viitoare sau, alternativ, ca fundal pentru fotografiile clubului.3. Universități/Ceremonii de absolvire

Roll-up Bannerele pot fi folosite pentru a anunța evenimentele viitoare ale universității, pentru a afișa informații importante pe care studenții, personalul sau vizitatorii ar trebui să le cunoască sau pur și simplu să ofere îndrumări în jurul campusului.


5. Hoteluri

Hotelurile pot folosi Roll-up Bannerele pentru a promova servicii suplimentare, cum ar fi tratamente spa, oferte de restaurante și servicii de transport. În plus, ele pot oferi oaspeților informații cum ar fi orele de masă și regulile hotelului.

De asemenea, ele pot fi utilizate și pentru a permite clienților să cunoască orice ofertă curentă sau să promoveze programele de fidelizare a clienților.


6. Spitalele 

Roll-up Bannerele sunt adesea folosite în spitale pentru a informa oamenii despre tratamentele disponibile pentru bolile care variază în severitate.â

Ele sunt, de asemenea, minunate pentru a afișa informații importante și pentru a crește gradul de conștientizare pentru organizații caritabile și probleme generale de sănătate.


7. Cabinete de stomatologie

Stomatologii pot folosi Roll-up Bannerele pentru a introduce noi tratamente oferite și pentru a spori gradul de conștientizare a problemelor care afectează sănătatea dentară. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a detalia informații generale despre intervențiile chirurgicale.


8. Școli

Roll-up Bannerele sunt minunate în zilele școlare deschise pentru a prezenta numeroase subiecte și detalii ale programelor.

Mai creativ, ele pot fi folosite și ca ajutor didactic dacă conțin informații vizuale, de ex. Anatomia omului.


9. Dealeri auto

Roll-up Bannerele sunt excelente pentru publicitatea noilor mărci și modele, precum și a oricăror caracteristici inovatoare.

Mai mult, ele pot fi utilizate și pentru a promova servicii suplimentare, cum ar fi planuri de plată și produse post-vânzare cum ar fi acoperirea defecțiunilor.


10. Centre comerciale

Roll-up Bannerele sunt adesea folosite de comercianții cu amănuntul pentru a obține expunerea departe de magazinul în sine, în încercarea de a spori traficul.


11. Saloane de înfrumusețare și Spa-uri

Afișați tratamentele disponibile și costurile asociate acestora sau promovați oferte speciale. Roll-up Bannerele sunt adesea folosite în aceste unități pentru a încuraja vânzările.


12. Evenimente caritabile

Organizațiile de caritate pot utiliza Roll-up Bannerele pentru a crește gradul de conștientizare a cauzei și pentru a încuraja sprijinul și donațiile.

În plus, ele pot fi folosite pentru a face oamenii conștienți de orice evenimente viitoare.


13. Convenții, conferințe, expoziții

Roll-up Bannerele pot fi utilizate pentru a detalia programul evenimentului și pentru anunțarea promoțiilor exclusive pentru participanți.


14. Birouri

Roll-up Bannerele sunt excelente pentru adăugarea unui aspect profesional biroului dvs. pentru vizitatori, dar și pentru a promova serviciile dvs.


15. Stații de alimentare

Roll-up Bannerele pot fi folosite aici pentru a promova oferte din magazinele din stația de alimentare.


16. Supermarket-uri

Supermarket-urile folosesc Roll-up Bannerele pentru a promova noi produse, oferte și reduceri, precum și pentru a informa clienții despre orice schimbări importante ale magazinului.


17. Cabinete medicale și farmacii

Puteți furniza informații relevante pentru pacienți, cum ar fi procedura rezervărilor online sau oferirea de consultanță în probleme precum gripa, obezitatea și fumatul.


18. Teatre

Roll-up Bannerele sunt adesea văzute în zona foaierului teatrelor pentru a promova viitoarele spectacole, pentru a oferi informații despre bilete sau pentru a promova oferte speciale.


19. Piețe 

Comercianții din piață pot utiliza Roll-up Bannerele pentru a promova oferte speciale. Pentru cei care conduc un magazin alimentar, pot utiliza Roll-up Bannerele pentru a vă prezenta meniul zilei.

.

20. Grupuri de activități

Ideal pentru a ajuta membrii grupului să cunoască evenimentele viitoare, precum și pentru a oferi informații generale cu scopul de a ajuta la promovarea grupului și pentru a câștiga noi membri.


21. Săli de sport/fitness

Roll-up Bannerele sunt frecvent utilizate de sălile de sport/fitness pentru a detalia planurile de aderare, sesiuni de formare personală și cursurile de exerciții pe care le oferă.

Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a promova oferte speciale pentru clienții noi și existenți.


22. Concerte de muzică

Roll-up Bannerele sunt adesea folosite de formații mai puțin cunoscute pentru a-și promova numele în fața publicului. Mai frecvent acestea sunt folosite ca mijloc de a anunța datele viitoare ale turneului.


23. Fotografi profesioniști/amatori

Fotografii pot folosi Roll-up Bannerele pentru a-și promova serviciile la fiecare eveniment la care participă. În mod alternativ, dacă au un magazin, pot utiliza Roll-up Bannerele ca mod  de a-și prezenta lucrările.


24. Informații privind siguranța

Cu toate că Roll-up Bannerele sunt extrem de portabile, ele pot fi folosite ca un factor de descurajare pentru a opri publicul în a intra în zone potențial periculoase și, desigur, de afișa informații privind unele situații riscante.


25. Nunți (evenimente speciale)

Roll-up Bannerele pot fi folosite pentru nunți sau alte evenimente de gen pentru a permite oaspeților să cunoască programul pentru acea zi sau pentru o fotografie de nuntă ușor diferită, pot fi utilizate pentru a crea un fundal atrăgător.


În esență, dacă doriți să transmiteți un mesaj unui public într-o manieră concisă, atunci puteți găsi nenumărate utilizări pentru un Roll-up Banner.Dimensiuni
Cu totii ne-am intrebat la un moment dat ce dimensiune are un A4 sau poate A0....
Standurile expoziționale, tendințe pentru viitor
Dacă intenționați să participați la o expoziție în acest an, vă puteți gândi cum să vă maximizați impactul, să creați mai mulți potențiali clienți și ...
Leave a comment
Note: HTML is not translated!

Recomandări

Suport pliante pentru birou

Suport pliante pentru birou

Suportul pentru pliante, pentru birou, este realizat din plastic transparent prin turnare. Es..

10,06 LEI Fără TVA: 8,45 LEI

Plăcuță de ușă H 105mm

Plăcuță de ușă H 105mm

Plăcuțele de ușă sunt un mijloc modern și atrăgător pentru afișajul informațiilor de dimensiuni mici..

28,92 LEI Fără TVA: 24,30 LEI

Plăcuță de ușă

Plăcuță de ușă

Plăcuțele de ușă sunt un mijloc modern pentru afișarea de informații. Sunt produse din aluminiu argi..

17,73 LEI Fără TVA: 14,90 LEI

Casetă luminoasă Silver 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Silver 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Silver 50 mm, simplă față, pentru print textil este realizată din profil de alumini..

684,25 LEI Fără TVA: 575,00 LEI

Casetă luminoasă Silver 120 mm dublă față pentru print textil

Casetă luminoasă Silver 120 mm dublă față pentru print textil

Caseta luminoasă Silver 120 mm, dublă față, pentru print textil este realizată din profil de alumini..

654,50 LEI Fără TVA: 550,00 LEI

Casetă luminoasă Black 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Black 50 mm simplă față pentru print textil

Casetă luminoasă Black 50 mm, simplă față, pentru print textil este realizată din profil de aluminiu..

714,00 LEI Fără TVA: 600,00 LEI

Ramă plexiglas pentru perete

Ramă plexiglas pentru perete

Ramă plexiglas este un sistem de expunere elegant și atractiv. Este produs din plexiglas transp..

89,25 LEI Fără TVA: 75,00 LEI

Suport pliante pentru perete

Suport pliante pentru perete

Suportul pliante pentru perete este realizat din plastic transparent prin turnare. Suportul este pre..

10,00 LEI Fără TVA: 8,40 LEI